Werken bij TTT

Tax Consultant

Je vaktechnische skills aanscherpen onder leiding van inspirerende partners, die naast het blij maken van klanten ook doceren en publiceren? Werken voor een full-service kantoor (Immigration, Tax & Relocation) dat het belang van de klant vooropstelt en dat weet dat dat alleen kan als jij op je best bent? Met een team van jonge en energieke collega’s? Dat een gevarieerd portfolio van internationale klanten bedient, van Ahold tot Zamro en van beursgenoteerd tot crowd-gefinancieerd? En dat allemaal vanuit een fantastisch historisch pand aan de Herengracht?

Wij ontvangen met open armen een tax consultant, met ervaring op het gebied van (internationale) inkomstenbelasting.

Je hebt een opleiding Fiscaal Recht (WO) en een liefde voor vaktechniek. Je bent een zelfstandig en toch vind je het prettig om in een hecht team samen te werken. Je bent energiek, zorgvuldig en sociaalvaardig. Je bent innovatief op digitaal vlak en vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Je hebt de ambitie om bij de allerbesten te horen, maar bent van nature een uitdager, iemand die laat zien dat niet altijd de gedoodverfde favoriet wint.

Wat hebben wij te bieden?

  • – Een passend beloningspakket dat je de nodige flexibiliteit geeft.
  • – Een zeer dynamische werkomgeving, met fijne collega’s en zeer interessante klanten. En vanaf 1 oktober gevestigd op een geweldige plek!
  • – Een inhoudelijke rol waarbij je direct contact met klanten en autoriteiten hebt, waarin je adviseert en implementeert.
  • – Veel zelfstandigheid maar juist ook voldoende ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen, niet alleen op inhoudelijk vlak, maar ook op andere terreinen, zoals ondernemerschap, managen, het uitbouwen van je netwerk en samenwerken met partners op andere rechtsgebieden waarmee klanten bij internationale mobiliteit mee te maken krijgen.

 

Over TTT-Group / AangifteDirect / TaxDirect

Wij zijn een jong bedrijf dat “total employer and employee solutions” biedt, met name op het vlak van internationale arbeidsmobiliteit. Wij richten ons vooral op de zakelijke markt, waarbij wij adviseren over de fiscale planning van grensoverschrijdende arbeid en het voldoen aan procedures en regelgeving (compliance, zoals belastingaangiften), maar ook over hoe onze klanten zich beter kunnen organiseren (processen, beleid en control frameworks). Daarnaast hebben wij een trouwe schare fans in een groep executives en buitenlandse werknemers, die wij als particuliere klanten bedienen. Wij staan voor totaaloplossingen, dus onze klanten bijstaan in advies én implementatie, omdat wij geloven dat uiteindelijk het resultaat telt!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Stuur een korte motivatie en je c.v. naar kas.van.der.meulen@ttt-group.com. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen: 06 11 88 04 48.