Werken bij TTT

Tax Consultant

Wij zoeken een Tax Consultant met 2-4 jaar werkervaring op het gebied van de inkomsten- en of loonbelasting voor onze global mobility praktijk. In onze praktijk werk je direct samen met onze partners op onze gevarieerde en interessante cliënten portefeuille, met veel jonge en innovatieve bedrijven. Je hebt een opleiding Belastingrecht (HBO) of Fiscaal Recht (WO) en hebt een voorliefde voor vaktechniek en inhoudelijke advisering. Je bent een zelfstandig maar vindt het prettig om in een klein en warm team samen te werken en bij te dragen aan onze ambities als topkwaliteit dienstverlener. Je bent energiek, zorgvuldig, sociaal vaardig en leert graag bij. Je bent innovatief op digitaal vlak en vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Je Nederlands en Engels is goed (in woord en in schrift). Het betreft een in principe een full-time functie.

Waar bestaan je werkzaamheden uit?

Je helpt ons in de eerste plaats ons in de dagelijkse praktijk. Dit houdt in dat je onder meer:

 • – Contact onderhoudt met onze klanten.
 • – Fiscaal uitzoekwerk verricht en fiscale adviezen voorbereidt.
 • – Aanvragen van 30% regelingen opstelt.
 • – Belastingaangiften inkomstenbelasting opstelt.
 • – Verzoeken voor A1 verklaringen opstelt.
 • – Artikelen schrijft.
 • – Brochures maakt.

 

Wat hebben wij te bieden?

 • – Wij bieden je een passend beloningspakket dat je de nodige flexibiliteit geeft.
 • – Verder bieden we je een zeer dynamische werkomgeving waarbij je veel zelfstandigheid krijgt.
 • – Je krijgt de mogelijkheid om niet alleen fiscale advies en compliance werkzaamheden te verrichten, maar ook om je juist op andere terreinen te ontwikkelen, zoals het uitbouwen van je netwerk, samenwerken met partners op andere rechtsgebieden waar je bij internationale mobiliteit mee te maken krijgt en ondernemerschap.
 • – Je gaat samenwerken met diverse interessante en zeer ervaren mensen (allemaal Big 4-ervaring).

 

Over TTT-Group / AangifteDirect / TaxDirect

Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd aan de Nachtwachtlaan 20 te Amsterdam (Ringpark Building) dat fiscale diensten zoals belastingadvies en aangifte-assistentie levert. Wij richten ons enerzijds op de zakelijke markt en executives, waarbij wij adviseren over (grensoverschrijdende) arbeid, fiscale planning en beloningsbeleid (compensation & benefits). Anderzijds hebben wij een focus op buitenlandse werknemers die naar Nederland komen en Nederlandse werknemers die grensoverschrijdend werken. Wij gebruiken het internet om de dienstverlening te innoveren en een betaalbaar product aan te bieden. Ons team van zeer ervaren fiscalisten garandeert een kwalitatief hoogwaardig product.

Klinkt dit interessant?

Stuur je motivatie en c.v. naar kas.van.der.meulen@ttt-group.com. Dit mag een mail zijn of een brief maar een filmpje mag natuurlijk ook! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen: 06 11 88 04 48.